Menu Premium
Loading...

Let’s play Good Job: Puzzelen op kantoor, nu je niet naar kantoor mag…

12/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs heb jen kunnen kijken naar het interview dat JJ had met Derk van Gues van Paladin Studio’s over de Nederlandse gamedevelopers in deze barre tijden. Paladin maakt ook games. En geinige ook. Met een ‘uitgekiende’ timing. Want hoe krijg je het voor elkaar om een game over werken in een kantoor uit te laten komen exact in een periode waarin niemand naar kantoor mag… Het betreft Good Job op de Switch. Een soort kantoor puzzle simulator die JJ enthousiast wist te maken. En dat gebeurt bij puzzel-games niet zo snel. JJ nodigde Daan daarom uit om te kijken of hij het spel ook tof vond of dat de Lockdown naar zijn hoofd was gestegen.

Word de nieuwe CEO van het kantoor

De game draait dus over kantoor leven. In de game word je als jonge knaap in het kantoor gezet met de opdracht om allerlei klusjes op te knappen. Die vervolgens door je leidinggevende worden beoordeeld. Oftewel een heuse simulator.  Hoe beter je de klussen uitvoert des te sneller je letterlijk én figuurlijk opklimt op de zakelijke ladder. Tot je uiteindelijk de rol van CEO behaald hebt. Welk bedrijf dat toevertrouwt aan een werknemer die zich vooral bezighoudt met het oplossen van puzzels, is een raadsel voor ons, maar a la.

Verdient Nintendo ook een “Good Job” voor deze titel?

De game word uitgegeven door Nintendo en is daarom ook alleen maar te spelen op de switch. In uiterlijk lijkt het ook best wel een beetje op een first party Nintendo game. Met een ongelofelijk creatieve manier van puzzelen, wat zich manifesteert in tientallen mogelijkheden tot het oplossen van puzzels. Van het rustig plaatsen van de juiste objecten op de juiste plek tot het weg schieten van objecten en kapot beuken van muren, alles is mogelijk. Plus natuurlijk een hoop secrets die op de diverse etage’s te vinden zijn voor een toffe outfit. Hebben we je al een beetje te pakken? Kijk dan snel deze Let’s Play van Good Job door Daan en JJ.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch