Menu Premium
Loading...

Let’s Play God of War: Skate’s eerste stapjes met oude Kratos

19/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het embargo van de gamebeelden is dan eindelijk verlopen en dat betekent dat er een vette Let’s Play van de nieuwe God of War voor jullie klaar staat. Skate en Koos hadden de eer om hem vandaag te mogen bevingeren. Het schijnt dat Skate het best wel even moeilijk heeft in deze Let’s Play. Maar goed, hierdoor zitten er wel minder spoilers in deze Let’s Play, dus mocht je daar moeite mee hebben, is het toch een meevaller. Zaterdag komt de uitgebreide review online, dus mocht je nog steeds niet overtuigd zijn om hem te gaan halen, dan kan je daar nog even op wachten.

Kratos slaat terug in een nieuw jasje!

God of War is een Playstation exclusive van groot kaliber. Het is alweer het achtste deel van de serie waarbij we mee gaan in het verhaal van Kratos. Maar nu is het niet dezelfde hack and slash actie zoals je gewend bent. Kratos heeft nu namelijk een zoon. Dit zorgt uiteraard voor een emotionele band, waardoor er toch een voorbeeldfunctie bij komt kijken. Gelukkig is de game niet zo soft geworden, want al vrij snel ben je vijanden uit elkaar aan het trekken en aan het neermaaien. Niet met de welbekende zwaarden, maar met een axe! Deze Noorse axe heeft magische krachten en kan op elk moment teruggeroepen worden. Je moet het zien als de hammer van Thor. Ook kan je vijanden bevriezen en moet je er puzzels mee oplossen.

Skate heeft het moeilijk in God of War

Mocht je na deze Let’s Play nou denken, “dit is gruwelijk en dit moet ik zelf bevingeren”, dan moet je helaas nog een nachtje slapen, want morgen zal hij pas verkrijgbaar zijn. Skate en Koos zijn in ieder geval overtuigd van deze dikke triple A. Wat vinden jullie van de vernieuwde God of War? Gaan jullie hem ook halen? Of laten jullie hem liggen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch