Menu Premium
Loading...

Premium: Filmkings over Kevin Spacey en Thor: Ragnarok

02/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Niet één, maar twee keer Filmkings deze week! Eerder kon je al zien hoe Jelle en Shelly  het tweede seizoen van Stranger Things bespraken. Toen werd al aangekondigd dat het niet bij een keer Filmkings zou blijven deze week. Er staat immers een gigantische filmrelease voor de deur: Thor: Ragnarok. Op de nerdy Gamekings-redactie doen Marvel-films het nog altijd erg goed. Superhelden zijn tof en Marvel levert al jaren toffe films in dit subgenre. Alvorens Shelly en Koos Thor: Ragnarok gaan bespreken, bespreken ze echter enkele filmnieuwtjes. Check nu Filmkings over Kevin Spacey en Thor: Ragnarok!

Thor: Ragnarok valt in de smaak

We ontkomen niet het nieuws omtrent Kevin Spacey. De grote man van de Netflix-hitserie House of Cards wordt beschuldigd van aanranding van acteur Anthony Rapp. In een verklaring geeft hij te kennen zich weinig meer van het voorval te kunnen te herinneren. Shelly en Koos hebben een duidelijke mening over deze rel. Nadat ze deze uitgebreid hebben gebezigd, komt Koos met nieuw Star Wars nieuws. Het einde van het jaar nadert en sinds een tijdje betekent dat nieuw voer voor de velen Star Wars-liefhebbers op deze aardbodem. Verder wordt er in de vorm van een nieuwe trailer van DC’s Justice League meer superhelden-vertier voorgeschoteld.

Hebben jullie Thor: Ragnarok al kunnen zien? Zo ja, war is jullie mening over de film? Kunnen jullie je vinden in de teksten van Koos en Shelly? Laat je horen in de comments onder deze Filmkings over Kevin Spacey en Thor: Ragnarok!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch