Menu Premium
Loading...

Let’s Play Forza Motorsport 7 Demo

21/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week heb je al kunnen zien hoe JJ vakkundig in zijn eentje NBA 2K18 van een kritische review voorzag. Zijn passie voor sportgames is nog altijd ongeëvenaard, maar zijn smaak is breder. Wanneer je de laatste jaren Gamekings op de voet hebt gevolgd, weet je dat JJ zelfs het RPG-genre heeft omarmd. Echter, zijn grote passie ligt nog altijd bij competitieve games. Voor JJ is er niets mooier dan winnen en in zowel sportgames als racegames is dit precies waar het om draait. Vandaag gaat de Gamekings-veteraan aan de slag met Forza Motorsport 7. De XBOX One (X) heeft behoefte aan wat toffe exclusives. Forza 7 belooft dit predikaat waar te maken. Check nu deze Let’s Play Forza Motorsport 7 Demo!

JJ maakt het circuit onveilig

Forza 7 komt op 3 oktober uit voor alle XBOX One-platformen en Windows 10. De XBOX One X moet met Forza Motorsport 7 zijn belofte als ‘meest krachtige console aller tijden’ waar gaan maken. In dat opzicht is de nieuwe titel van ontwikkelaar Turn 10 Studios meer dan zomaar de release van een sequel van de veelgeprezen race-serie. Ook in deze Let’s Play steekt JJ de loftrompet over de graphics. De auto’s worden ook in dit deel prachtig en gedetailleerd in beeld gebracht. Je doet Forza echter tekort, wanneer je beweert dat de serie enkel parasiteert op het tonen van mooie plaatjes. Ook de gameplay steekt over het algemeen immers goed in elkaar. Of dat ook in dit nieuwe deel weer het geval is, gaat JJ in deze demo checken.

Wat is jullie mening over Forza Motorsport 7? De release is misschien wat voorspelbaar, maar voorlopig is het een van de grote releases die Microsoft te bieden heeft voor hun XBOX One (X). Ga je de game oppikken? Zo ja, op welk platform ben je van plan de game te spelen? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Forza Motorsport 7 Demo!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch