Menu Premium
Loading...

NBA2K18 Review: Er is iets mis met NBA2K18 dit jaar

20/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat JJ een groot liefhebber van sportgames, mag allerminst een geheim genoemd worden. Sterker nog, het is veilig om te zeggen dat tachtig procent van de titels die JJ regelmatig speelt, sportgames betreffen. Over het algemeen is het FIFA wat de klok slaat in huize Belderok. Dit betekent echter niet dat voetbal de sport is waar zijn hart ligt. In zijn jonge jaren was JJ een begenadigd basketballer. De Gamekings-veteraan volgt de Amerikaanse NBA nog altijd op de voet. Verder is hij op zijn eigen manier groot fan van de NBA2K-serie. Met het uitkomen van het nieuwste deel heeft JJ zich gewaagd aan de volgens velen beste sportgame aller tijden. Check wat hij van NBA2K18 vindt in deze NBA2K18 Review: Er is iets mis met NBA2K18 dit jaar!

“Dit is de beste sportserie aller tijden, maar met NBA2K18 is er dit jaar iets mis”

Met de bal en iPad aan zijn zijde zoomt JJ in op NBA2K18. Zoals de sportliefhebber van de redactie aangeeft, betekent zijn onvoorwaardelijke liefde voor basketball niet dat hij de NBA2K-games elke dag speelt. Ondanks dat hij de kwaliteit van de games erkent, geeft hij aan moeite te hebben met het masteren van de serie. Het is moeilijk om ècht goed te worden. Voor JJ is winnen bijna het belangrijkste wat er is en dus vlogen de controllers in het verleden regelmatig door de kamer. Met het vorderen van de tijd is JJ echter een rustiger persoon geworden en hoeven er geen kostbare spullen meer te sneuvelen wanneer hij zich waagt aan een potje NBA2K18. JJ’s relaas over de nieuwste game uit de serie wordt begeleid met enkele zelf gecapturede beelden, welke de leidraad vormen voor deze review. Uiteraard schroomt hij niet met harde kritiek te komen.

Wat vinden jullie van de NBA2K18-serie? Hebben jullie zin om deze game op te pakken? En heb je de vorige delen gespeeld? Laat je horen in de comments onder deze NBA2K18 Review: Er is iets mis met NBA2K18 dit jaar!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch