Menu Premium
Loading...

Forza Horizon 5 E3 2021 Preview: ‘De enige next gen game van deze E3’

19/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De arcade variant van Forza Motosport, Forza Horizon, is toe aan het vijfde hoofdstuk. De franchise moet zichzelf onder andere meten met grootmachten als Need for Speed en The Crew. Deel vijf werd op de afgelopen E3 2021 gepresenteerd. En we gaan er doekjes om winden: het zag er fantastisch uit en leek op alles wat de voorgaande delen zo tof maakte, voort te borduren. De toffe trailer schreeuwde uiteraard om de Forza Horizon 5 E3 2021 preview.  Een preview die er nu voor je is en waarin Koos en Daan met je gaan bespreken wat zij van deze game gaan verwachten. Grafisch is het in ieder geval tot nu toe allemaal pracht én praal..

Forza Horizon 5 E3 2021 preview: tuurlijk staat ie ook op Game Pass

Game Pass lijkt zo langzamerhand dé term van de afgelopen E3 te zijn geworden. Want met 30 games die Xbox & Bethesda hebben gepresenteerd, is er natuurlijk veel te veel om full price voor te betalen. En daar komt Microsoft’s paradepaardje om de hoek draven. We hebben het uiteraard over Xbox Game Pass; het abonnement wat je voor je Xbox af kunt sluiten om zo tegen een maandelijkse prijs allemaal games voor een tientje te spelen. Forza Horizon 5 komt hier ook op uit, meteen op dag 1, wat voor velen van jullie absoluut een kans moet zijn om deze game uit te proberen.

Dé verrassing van de E3 2021

Game Pass heeft het gaming landschap aardig in de war gegooid. Weg zijn de tijden waarop je dacht: “Deze game moet ik hebben.”. En hier zijn de tijden waarop je denkt: “Oh chill, ik check het wel uit op Game Pass.”. En toch is Forza Horizon 5, ondanks deze structuur als één van de grote winnaars uit de bus gekomen. Een game die het arcade racen nieuw leven in kan gaan blazen. Koos en Daan gaan uitgebreid met elkaar in gesprek over wat deze game op het eerste oog nu zo tof maakt in deze Forza Horizon 5 E3 2021 preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch