Menu Premium
Loading...

Let’s Play Fallout 76 Wastelanders: Is Fallout 76 nu eindelijk leuk?

17/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fallout 76: Kent u die game? Van horen zeggen waarschijnlijk, want de start van deze online variant van Fallout in 2018 was zo dramatisch dat vrijwel alle gamers het spel vrijwel direct weer deïnstalleerden. Als ze het spel al kochten. Een van de grootste kritiekpunten was de multiplayer-koers die Bethesda met de game gekozen had. Je speelde tegen andere gasten. Niet tegen computer gestuurde karakters. Leuk en hip dat PvP, maar in Fallout wilde je dat niet zien noch meemaken. Daarnaast was de game ook nog eens buggy as hell. Bij Gamekings waren we er in ieder geval snel klaar mee. Tot groot verdriet van veel redacteuren. Want Fallout is een van onze meest favoriete game-series.

Fallout 76 beleeft met Wastelanders een tweede kans

Maar we krijgen een tweede kans. Bethesda beloofde (na lang aandringen) beterschap met een grote uitbreiding genaamd ‘Wastelanders’. En er gaat inderdaad wel wat veranderen. De originele verhaallijn heeft ten eerste nu ook een aantal computergestuurde karakters gekregen. Deze karakters zoals Rose en MODUS kom je vanaf het begin van de game tegen. Naast de toevoeging van de NPC’s krijgt Fallout 76 een paar nieuwe verhaallijnen. De eerste verhaallijn start meteen op het moment dat je Vault 76 uitstapt en draait om The Wayward. Dit is een bar waar Duchess de scepter zwaait. Ze zit in de problemen en jij mag haar helpen. Deze verhaallijn loopt parallel aan de standaard verhaallijn uit de game. Je hebt dus de mogelijkheid de nieuwe en de originele verhaallijnen tegelijk of afwisselend te spelen.

Wastelanders bevat nieuwe verhaallijnen en NPC’s 

De tweede nieuwe verhaallijn start zodra je level 20 gehaald hebt. Zodra je in het plaatsje Sutton komt, kun je deze missie starten en mag je op zoek naar de schat van Appalachia. Daan is de eerste op de redactie die de stoute schoenen aantrekt en het (ver)nieuw(d)e avontuur aangaat. Kun je Fallout 76 nu eindelijk ouderwets in je uppie spelen en boeit het dan net zoveel als illustere voorgangers als Fallout New Vegas en Fallout 4? Je ziet het in deze Let’s Play.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch