Menu Premium
Loading...

Deze week bij Gamekings met Valorant, streaming setups en Fallout 76

13/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volvette content nodig om deze week door te komen? At your service! We hebben een fikse lading items voor je klaar staan. Allereerst een klein excuus. Vorige week hadden we namelijk de eerste aflevering van onze nieuwe, 110% PC, Gaming talkshow gepland. Er ging echter iets fout bij de opnames. Wat altijd een risico is met opnemen buiten de studio. Want we gaan nu even niet met drie man kort op elkaar zitten. Dat soort gesprekken doen we vanuit huis. Werkt prima, op deze ene keer na. Afraffelen doen we echter niet en vandaar dat we Master Race deze week opnieuw opnemen, met vers nieuws en verse gespreksonderwerpen.

Maakt Wastelanders DLC Fallout 76 eindelijk leuk?

Wat voor items staan er deze week nog meer gepland? We hebben onze eerste meeting over dé Twitch hype van dit moment: Valorant. Wat is het voor game en vanwaar die hype. Daan gaat in een Let’s Play kijken of de Wastelanders update eindelijk de Fallout van Fallout 76 heeft gemaakt die we altijd al hadden willen hebben. En Skate en Koos checken Resident Evil Resistance, de coöp game die bij Resident Evil 3 Remake in de package zat. Is het wat? Beetje spooky?

Deze week aantal tech-items op de website

We hebben ook twee tech items. Wat is nu een goede streaming setup en is goedkoop bij het aanschaffen van mic’s en webcams doorgaans duurkoop? En waar zit hem bijvoorbeeld het verschil in tussen een dure en een wat goedkopere webcam? We testen ook de nieuwe OnePlus 8. Is de nieuwe telefoon het geld waard? We hebben ook een research item voor je klaar staan waarin JJ op zoek gaat naar de oorzaak van de neergang van John Romero. De grote man achter onder meer Quake, die momenteel redelijk roemloos, weinig succesvolle mobile games maakt.  Daar moet toch een mooi verhaal te vinden zijn.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch