Menu Premium
Loading...

Let’s Play Dishonored Death of the Outsider

16/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! De zaterdag wordt afgesloten met een toffe let’s play! Jelle en JJ zijn de studio ingedoken om jullie weer een sterk staaltje Gamekings-vertier te leveren. Zoals je vorig jaar in de review met David hebt kunnen zien, kan Jelle Dishonored 2 waarderen. Het sentiment leeft dat de Bethesda-titel echter niet de lof heeft gekregen die het had verdiend. Begrijp dit niet verkeerd. De media hebben de game destijds grotendeels geprezen. In commercieel opzicht heeft Dishonored 2 het echter een stuk minder goed gedaan. Dat gamers nu aan de slag kunnen met de stand alone-uitbreiding Death of the Outsider, mag in dat opzicht een verrassing genoemd worden. Check hoe Jelle het er met JJ aan zijn zijde van af brengt in deze Let’s Play Dishonored: Death of the Outsider.

“Waar zijn jullie, chappies?!”

In Dishonored: Death of the Outsider speel je niet langer met Corvo of Emily. In deze sequel beleef je het verhaal als Billie Lurk, die terugkeert naar Karnaca om haar oude mentor op te zoeken. Uiteindelijk ontstaat er een interessant plot en het is aan de gamer om dit al spelend mee te maken. JJ kan een toffe actie-RPG op zijn tijd waarderen, terwijl we al tijden van Jelle weten dat dit zijn type game is. Het gebrek aan een toffe open wereld zit hem wellicht dwars, maar zoals in deze let’s play blijkt, weerhoudt dat hem niet van een hoop spelplezier. Jelle probeert de game al sluipend door te spelen, maar de moeilijkheidsgraad van Dishonored: Death of the Outsider blijkt, net als in de base game het geval was, niet mis.

Wat is jullie mening over Dishonored: Death of the Outsider? Snappen jullie dat Bethesda met een stand alone-uitbreiding komt? En hoe kijken jullie terug op Dishonered 2? Check nu hoe Jelle erop los moord in deze Let’s Play Dishonored: Death of the Outsider.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch