Menu Premium
Loading...

Dishonored 2 Review

16/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet je sluipmasker maar weer op en zeg hallo tegen the outsider, want vier jaar na de release van de eerste game zitten Jelle en David klaar voor de Dishonored 2 review!

De game speelt zich 15 jaar na het eerste deel af. Keizerin Emily Kaldwin is volwassen geworden en heerst nu samen met haar vader “The Royal Protector” Corvo Attano, de main character uit de eerste game, vreedzaam over de ‘Empire of the Isles. Ze is door Corvo getraind en kan nu ook voor zichzelf opkomen.

Wanneer aan het begin van de game je van de troon wordt gestoten, krijg je de keuze om met Corvo de game door te spelen of juist met Emily. Beide personages krijgen later in de game hun eigen skills, waardoor ze allebei anders aanvoelen en het spelen van de één een compleet andere ervaring is dan met het spelen van de ander.

Je laat in deeltje 2 de grauwe sfeer van Dunwall achter je en reist af naar de iets meer sfeervollere stad Karnaca. Wees echter niet bang, de creepy en mysterieuze sfeer van de eerste game is ook zeker terug te vinden in Dishonored 2.

Wil je weten wat Jelle en David van Dishonored 2 vinden? Check dan snel deze Dishonored 2 review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch