Menu Premium
Loading...

Let’s Play Animal Crossing: New Horizons: stikstofvrij boeren for the win

21/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voordat je deze Let’s Play video gaat bekijken met Daan en Koos, Kevin doet de review. En hij is een diehard, maar dan ook echt diehard Animal Crossing fan. Qua knowledge zitten we bij de review daarom wel goed. Maar waarom gebruiken we Daan en Koos dan voor deze Let’s Play? Beiden zijn n00bs wat dat franchise betreft. Is de kans dan niet groot dan ze er allebei geen fluit van snappen? Ja, die kans is er. Maar we houden bij Gamekings van een bepaald spanningsveld. Bebaande paden zijn saai. En daar komt nog eens bij dat Daan vooraf aangegeven heeft dat hij dit deel echt graag wil spelen. Omdat het genre hem enorm trekt.

New Horizons is al weer het vijfde deel uit de serie

Animal Crossing: New Horizons is het vijfde deel in de Animal Crossing-reeks. Je leeft op een tropisch eiland samen met dieren die beschikken over menselijke karakters. Het doel van het spel is om de omstandigheden op het eiland te verbeteren. Hoe nobel kan het leven zijn…  De grootste verandering in New Horizons ten opzichte van de eerste vier delen is dat de speler een eigen eiland opbouwt. Je kan nu zelf gereedschap maken en je eigen meubels bouwen. Een andere verandering is dat je de voorwerpen nu overal in de omgeving kunnen plaatsen, waardoor de game enigszins lijkt op de Harvest Moon serie.

Krijgt Animal Crossing er met Daan een nieuwe fan bij?

Daan en Koos zitten dus achter de knoppen van de redactie-Switch en gaan aan de slag met de nieuwste telg uit de Animal Crossing familie, New Horizons. Gewoon helemaal vanaf het prille begin. Welk karakter kiezen ze? Waar landen ze op het eiland en slagen ze er al in om een soort van begin van een boerderij op te bouwen? Of lopen ze beiden na een half uur spelen totaal gedemotiveerd achter de desk weg? Dan heeft Daan wel een probleem, want hij zal samen met Kevin de review moeten doen…

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch