Menu Premium
Loading...

Let’s Play Hunt Showdown: “Demonen opjagen in het Wilde Westen”

19/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hunt: Showdown, dat speel je niet, dat overleef je. De mix tussen Red Dead en een Resident Evil game laat jouw hart in je keel kloppen. Koos en Jelle wagen zich aan deze intense multiplayer fps shooter in deze Lets Play. De game is natuurlijk al even uit op PC, maar heeft zich nu ook naar console gewerkt. En dat is meer dan een goed moment voor onze jongens om dit spel te gaan checken. Spelers kiezen een uitrusting, spawnen op een moerassig stuk grond en moeten zich vervolgens een weg banen door de modder. De twist is echtet dat je niet alleen bent, want zombies en andere ghouls jagen rond deze moerassen en verlaten hutten. De uiteindelijke missie die je moet uitvoeren is, is een specifiek wezen op de map traceren en deze te grazen nemen. Op dit wezen staat namelijk een bounty, en die wil je als Hunter natuurlijk binnen hengelen.

Waar speelt deze terror zich af?

Deze game speelt zich af in een alternatieve geschiedenis uit de jaren 1890. En er hangt een duistere kracht in de wereld die mensen en dieren infecteert en ze verandert in angstaanjagende mutanten en wezens. De game heeft zijn monsters gebased op de mythologie van meerdere bronnen. Maar omdat het zich afspeelt in 1890 zijn de wapens daar ook op afgestemd. De wapens zijn grof en archaïsch, denk dan aan revolvers, single-shot geweren en kruisbogen. Over het algemeen trage wapens die je handmatig moet herladen. Daarnaast heb je ook machetes en strijdbijlen tot je beschikking, als je meer houdt van hand to hand combat.

Veel, zo niet alles draait om tactiek

Jouw grootste vriend is de tactiek die je gebruikt om te overleven. Als klapper op de vuurpijl is het ook mogelijk om zelfgemaakte bommen en berenvallen te gebruiken om je net dat extraatje te geven in je hunt. Zijn Koos en Jelle er klaar voor om de wildernis van Stillwater Bayou te trotseren?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch