Menu Premium
Loading...

LawBreakers Review

15/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

LawBreakers! De game die vorig jaar ruim een jaar werd uitgesteld is nu eindelijk hier! De nieuwe game van Cliff Bleszinski moet een nieuwe mijlpaal vormen binnen het hero shootergenre. De lange periode op weg naar de definitieve release heeft gemaakt dat de verwachtingen behoorlijk hooggespannen zijn. De Gamekings-review is in dat kader een flinke beproeving voor de game van ontwikkelaar Boss Key Productions. Skate vloog ruim een jaar geleden al richting Amerika om daar ter plekke de game te checken. In de tussentijd is er een hoop gebeurd en na de let’s play van vorige week is het nu de hoogste tijd om de game van een kritisch oordeel te voorzien. Uiteraard doet Skate dit niet alleen, want ook JJ schuift aan om zijn oordeel te vellen. Benieuwd naar wat de twee Gamekings-veteranen te zeggen hebben over LawBreakers? Bekijk dan nu de LawBreakers review!

“Ik had meer verwacht, daar ben ik heel eerlijk in”

Zowel Skate als JJ zijn doorgewinterde shooter-spelers. Echter, waar er vroeger maar weinig hero shooters op de markt waren, daar is een game als Overwatch nu toonaangevend binnen het shootergenre. De focus op tactiek en classes hebben voor een omslag gezorgd. Eerder gaf JJ aan deze verandering niet heel erg te kunnen waarderen. Toch heeft hij bij tijd en wijle genoten van LawBreakers. Ook Skate is te spreken over de game, maar maakt tegelijkertijd wat kanttekeningen. Verder komt ook de matige verkoop van de game ter sprake. JJ is verbaasd over de moeizame start in commercieel opzicht.

Wat is jullie gevoel bij LawBreakers? Vinden jullie dat deze game in kwalitatief opzicht in de buurt komt van Overwatch? En wat is volgens jullie de reden dat de verkoop van LawBreakers zo stroef verloopt? Cliff Bleszinski zal na de succesvolle Gears of War-serie moeite hebben met het managen van een stroef lopende release. Laat jullie horen in de comments onder deze LawBreakers review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch