Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play LawBreakers

12/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Cliff Bleszinski is terug! De grote man achter Gears of War heeft Epic Games de rug toegekeerd maar blijft nog altijd actief in de gamesindustrie. Zijn nieuwe pareltje luistert naar de naam LawBreakers. De game wordt ontwikkeld door Boss Key Productions en uitgegeven door Nexon. Een tijdje geleden zag je al hoe Skate naar Amerika vloog om daar ter plekke de game onder ogen te zien. Destijds was Skate erg te spreken over de game, maar zoals wel vaker had de kritische Gamekings-veteraan ook zijn bedenkingen. Nu, ruim een jaar later is de game dan eindelijk hier. Voordat de review zal plaatsvinden, zitten Skate en JJ eerst klaar voor een let’s play. Benieuwd naar hoe ze het er van af brengen? Check dan Premium: Let’s Play LawBreakers!

“Je bent toch een Gameking, man?!”

LawBreakers kende een rumoerige periode op weg naar een uiteindelijke release. De game zou in eerste instantie een free to play-opzet krijgen. Dat de game uiteindelijk ruim een jaar later is uitgekomen dan eigenlijk gepland, zegt eveneens veel over de gang van zaken. Een rumoerige productiefase hoeft echter niet de kwaliteit van de game aan te tasten, en Overwatch heeft bewezen dat dit type game ook in commercieel opzicht een succes kan zijn. JJ is niet zo van dit soort games, maar hij is desalniettemin verwachtingsvol over LawBreakers. De naam Cliff Bleszinski klinkt JJ op het gebied van games als muziek in de oren en dus trekt LawBreakers automatisch zijn aandacht.

Wat vinden jullie van LawBreakers? Denken jullie dat deze game kan wedijveren met een succesvolle release als Overwatch? Zitten jullie te wachten op dit type shooter? Het shootergenre wordt met de komst van de heroes in ieder geval voorzien van een flinke dosis differentiatie. Bekijk de skills van JJ en Skate in Premium: Let’s play LawBreakers!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch