Menu Premium
Loading...

Knutselkings over Nintendo Labo Part 1: Racen met Koos en Steven

03/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Nintendo Week op onze website is Kevin wezen knutselen met Nintendo Labo op een officiële Nintendo Labo workshop. Nu zijn we een aantal weken verder en ligt Nintendo Labo in de winkels. Gister lag de ‘grote’ doos ook bij ons op de deurmat en dat betekend niets minder dan knutselpret bij ons in de studio! Het eerste item is het de beurt aan Koos en Steven, die in record tijd de RC-car in elkaar gaan zetten. In het volgende item is het de beurt aan ondertussen toch wel de professional, Kevin en zijn compagnon Jelle, die toch wel een iets lastigere klus hebben. Maar nu dus eerst de beurt aan Koos en Steven.

Knutselen is misschien leuk om te doen met je kinderen, je neefje, nichtje of misschien wel je kleine zusje, maar zelf als ‘volwassene’ ga je dit toch niet doen? Misschien zit het hem dan wel niet in de voorgeprogrammeerde onderdelen die erbij zitten, maar meer in het workshop gedeelte van Nintendo Labo. Bij de aankoop van het gehele pakket krijg je het workshop gedeelte erbij. Hierin kan je alles zelf programmeren met in- en outputs. Dit is natuurlijk ook niet voor iedereen weggelegd, maar trekt er in ieder geval al een oudere doelgroep bij. Mocht je Kevin zijn mening hierover horen? Check het hier.

Nintendo Labo? Maar dat is toch voor kinderen?

Veel mensen zullen dit zien en denken, dit ga ik never nooit niet doen en zeker niet voor 70 euro! Dat stukje karton is toch geen 70 euro waard? Wij hebben een complete set in huis gehaald en gaan het voor je checken. Steven en Koos gaan in ieder geval aan de slag met het bouwen van de RC-car en staan te popelen om te beginnen, dus laat ze niet langer wachten en kijk de video.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch