Menu Premium
Loading...

Kevin goes Labo: “Spelen met Nintendo karton!”

30/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden was er een envelop in de brievenbus beland. En dat was niet zomaar een envelop. Het was een speciale uitnodiging voor de Nintendo Labo Workshop! Op de redactie loopt niet iedereen warm van Nintendo Labo, maar gelukkig heeft Kevin altijd interesse in de meest vreemde van gaming. Hij werd dan ook op pad gestuurd om te gaan spelen met karton. Want hoe werkt het? Is het leuk voor kinderen? En zo ja, is het ook leuk voor volwassenen? Of is het een echte gimmick? Al deze vragen wilde Kevin beantwoord krijgen en ging dat ook oppad naar Amsterdam om ze te stellen. Check Kevin goes Labo: “Spelen met Nintendo karton!”

Piano’s maken van karton met Nintendo Labo!

We wisten al dat de joy-cons veel verschillende technieken bevatten. Dit hebben we al in de game 1-2 Switch kunnen meemaken en kunnen testen. Maar na deze titel hebben we het niet meer in andere games verwerkt gezien. Nu wordt dit weer opgepakt met Nintendo Labo. Een hengel, piano, stuur en zelfs een robot pak kan gemaakt worden. En dat allemaal met karton! Je Switch reageert op alle bewegingen van het karton, door middel van reflecterende stikkers die worden opgepakt door de laser stralen van de Joy-con. Hoe dit in ze werking gaat zal Kevin verder uitleggen, maar we kunnen wel concluderen dat het een knap stukje techniek is!

Ook leuk voor volwassenen?

Er zullen genoeg kinderen gaan knutselen met het Nintendo Labo karton, maar is het ook leuk voor volwassenen? Het overgrote gedeelte van de redactie ziet zichzelf namelijk niet met karton spelen. Zal het door het grote publiek worden opgepikt? Is het tof genoeg? Of blijkt het net als 3D, een veredelende gimmick te zijn? Wij zijn reuze benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch