Menu Premium
Loading...

Wat klopte er van onze voorspellingen voor 2018?

07/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit kan wel eens met afstand het meest pijnlijke item van 2018 worden. In het begin van dat jaar kwam JJ op het lumineuze idee om een aantal presentatoren, een aantal stellingen voor te leggen met voorspellende waarde. Vragen als ‘Wordt de PS5/Xbox 2 op de E3 aangekondigd’ en ‘Komt Microsoft dit jaar met een must buy exclusive’ werden op de heren afgevuurd. Er moest meteen, on the spot en totaal vanuit de losse pols, worden geantwoord. Want hé, als je pretendeert een ‘kenner’ te zijn, dan moet je ook zaken kunnen voorspellen. Alles werd opgenomen en uitgezonden in twee items (die je hier en hier kunt terugkijken) én er werd aangegeven dat we aan het einde van 2018 zouden bekijken in hoeverre men het bij het rechte eind had. En dat moment is nu dus aangebroken. Slik…

Welke Gamekings-presentator heeft de beste voorspellingen

Koos, Boris en JJ hebben de ballen om de confrontatie aan te gaan. Wat hebben zij geantwoord op vragen als ‘Wordt de PS5/Xbox 2 op de E3 aangekondigd’, ‘Komt Microsoft dit jaar met een must buy exclusive’, ‘Gaan we dit jaar een nieuwe Battlefield zien en wat wordt het’, ‘Komt Metroid Prima 4 nog uit dit jaar’, ‘Wordt Red Dead Redemption 2 dé game van het jaar’, ‘Gaan we in 2018 meer of minder lootboxes zien’ en ‘Wordt 2018 een beter gamejaar dan 2017’.

Alle drie weten niet meer wat ze precies gezegd hebben en dus krijgen ze nu mogelijk confronterende beelden voor hun kiezen. Voer voor de haters in de community. Maar goed, als je een grote mond hebt, dan moet je soms ook op de blaren zitten. En wie weet waren de heren wel spot on met alle zeven de stellingen? Als je de antwoorden van de overige presentatoren wilt weten, kun je die in de twee oude items terug zien. Links hierboven.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch