Menu Premium
Loading...

Kingdom Come Deliverance: de eerste stappen met Kevin & JJ

13/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ongeveer anderhalf jaar geleden zagen we Kingdom Come Deliverance voor het eerst voorbij komen op de redactie. En, wat niet vaak voorkomt, iedereen was meteen psyched voor deze game. Het leek op Skyrim met kastelen en ridders. En wie wil dat niet? De hype was geboren. Na anderhalf jaar angstig wachten, preview sessies die vooral op technisch gebied niet echt denderend waren plus een aantal keren uitstel mogen we dan eindelijk aan de slag. We kunnen riddertje gaan spelen en jonkvrouwen schaken in Kingdom Come Deliverance!

Binnenkort de review

We hebben de game pas een paar dagen op de redactie en is groot, heel groot. En we doen iets goed of niet. Wat tot gevolg heeft dat jullie de review pas vrijdag te zien krijgen. Ondanks het feit dat we de game meerdere keren hebben kunnen previewen. De afgelopen de dagen, omdat er nog zoveel onduidelijkheid is over wat de game nu precies inhoudt en omdat veel gamers nog twijfelen of ze wel of niet geld apart moeten leggen voor dit spel, hebben we besloten om vandaag al samen met jullie de eerste stapjes in de game gaan zetten en vooral in kaart te brengen wat de gameplay van Kingdom Come Deliverance precies inhoudt.

Wat is Kingdom Come Deliverance nu precies?

De game is een aantal jaar geleden ontstaan uit een kickstarters-project en wordt gemaakt door het Tsjechische Warhorse Studios. Het is een uniek en extreem ambitieus project wat volgens ons nooit gemaakt had kunnen worden als Warhorse bij een traditionele publisher als EA of Ubisoft had gezeten. Net als CD Project Red besloten ze echt helemaal hun eigen ding te gaan doen. Het resultaat is een bijzondere game die zich afspeelt in het jaar 1403. De tijd van ridders, zwaardvechten, kastelen, minstrelen, paardrijden en lauw bier. Kevin is al een dag of twee druk bezig met zijn eerste stappen in de game. En het is een indrukwekkende reis. Waarom en wat hij nu allemaal in dit spel moet doen, legt Kevin uit in deze Let’s Play van Kingdom Come Deliverance.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch