Menu Premium
Loading...

Kingdom Come: Deliverance Gamescom Preview

02/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de games die op de Gamescom 2017 in de nadrukkelijke belangstelling stond was Kingdom Come: Deliverance. De game van Tsjechische makelij geldt inmiddels een beetje als een ‘media darling’. Ook Boris heeft al meerdere malen aangegeven Kingdom Come: Deliverance te zien als een van de games waar hij het meest naar uitkijkt. Het feit dat hij op de Gamescom de kans kreeg de game uitgebreid te bevingeren, deed ‘de kale B’ meer dan goed. Boris was echter niet de enige die met Kingdom Come aan de slag mocht. Ook Koos was aanwezig op de Gamescom en kon daar aan de slag met de nieuwe titel van Warhorse Studios. In dit item gaan de heren uitgebreid in op hun ervaringen. Benieuwd naar wat ze te zeggen hebben? Check dan nu deze Kingdom Come: Deliverance Preview!

“De PC-versie was vele malen mooier”

Op de Gamescom kregen beide heren een dikke PC met bijbehorende 4K-monitor voor hun neus geschoven. Zodoende maakte de game in grafisch opzicht een geweldige indruk. Of deze indruk representatief is voor de overige versies, is natuurlijk zeer de vraag. Zo merkt Boris op dat de gameplay-beelden in dit item geen recht doen aan de pracht en praal van de versie die hij op de Gamescom speelde. Niettemin doen de prachtige plaatsjes van Kingdom Come’s middeleeuwse wereld menig gamer watertanden. Koos en Boris gaan in dit item dieper in op de bijbehorende gameplay die de game uiteindelijk voor een groot deel moet gaan vormen. Een game met de hype van Kingdom Come: Deliverance moet immers meer bieden dan louter mooie plaatjes.

Kijken jullie ook zo uit naar Kingdom Come: Deliverance? Hoe kijken jullie tegen een realistische Middeleeuwse setting aan? Het zal weer eens wat anders zijn dan populaire actie RPG’s als The Elder Scrolls V: Skyrim en The Witcher 3. Laat je horen in de comments onder deze Kingdom Come: Deliverance Gamescom Preview!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch