Menu Premium
Loading...

Kevins Keuze met Temtem, Inunaki Tunnel en Coffee Talk

07/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helemaal uit het Oosten des land, uit zijn eigen studio, serveert Kevin jullie weer drie games die wat minder op de radar staan. Gewoon omdat het kan én omdat het af en toe nodig is om ook wat meer obscuur werk aan de community te tonen. En niemand, maar dan ook echt niemand kan dat beter dan Kevin. Het maakt niks uit dat je de drie titels in deze editie van Kevins Keuze niet kent, ga gewoon kijken, verman of vervrouw je, en laat je door Kevin meenemen in de wondere wereld van de kleine game. In dit geval betreft het Temtem, Inunaki Tunnel en Coffee Talk.

Temtem beleefde een droomstart en mag je al bijna geen obscure game meer noemen

De eerste titel Temtem mag je al bijna geen obscure titel meer noemen. Toen de Pokémon look-a-like kort geleden in early acces ging, klapten de servers er binnen no time uit. Zo veel mensen wilden het spelen. En Kevin was er één van. Hij vertelt in dit item wat de aantrekkingskracht van dit sleeperhitje in de wording is. En dat gaat veel gamers overtuigen. Temtem heeft potentie.

Een pure barista simulator en een griezelige

De twee andere games in deze editie zijn Inunaki Tunnel en Coffee Talk. Inderdaad, die kennen veel van jullie vast niet. En bij ons op de redactie ook niet. Maar dat is nu juist het leuke aan Kevins Keuze. Dat je ook eens wat anders ziet. Inunaki Tunnel draait om een bestaande tunnel in Japan die volgens de mythe zwaar behekst is. Pure horror dus. En Coffee Talk… tja, dat is Coffee Talk. Een pure barista simulator waarin je naast koffie maken ook lekker met elkaar kunt lullen. Hoe verzint Kevin het? Of beter gezegd, hoe vindt hij dit soort games? Dat zie je in Kevins Keuze.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch