Menu Premium
Loading...

Kevins Keuze met Beat Saber, Ape Out en Foundation

03/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl we de verhuizing nog aan het afronden zijn en we nog volop bezig zijn om de studio weer helemaal ready en steady te maken.. Zit Kevin vanuit thuis wel helemaal klaar voor een gloednieuwe Kevins Keuze. Iets anders dan we gewend zijn, maar de games zijn er niet minder leuk om. Kevin heeft er weer drie voor je gevonden die hij graag met je wil delen. Ben jij benieuwd of deze games nou echt iets voor jou zijn? Kijk dan dit vette item.

Rammen in Beat Saber!

Ben jij nou helemaal into ritme games? Was jij een echte fan van Stepmania? Dan is Kevin zijn eerste game echt iets voor jou. Beats Saber is een ritme game waarin je met hele vette lightsabers op het ritme moet drummen. Je hebt een rode en blauwe lightsaber en je moet de blokjes met dezelfde kleur op het juiste moment doorslaan. Klinkt simpel en makkelijk maar het is moeilijker en vermakelijker dan je zou denken. Kevin heeft hem zelf ook gespeeld en verteld je waarom het zo leuk is.

Foundation is nog niet helemaal af

Ook als je van CIty builder games houd moet je zeker even kijken. De game is nog niet helemaal af maar Kevin gaat het hebben over Foundation. Een hele vette City builder game die net even anders is. Je hebt namelijk een hele andere manier van bouwen. Je hoeft niet elk klein vlakje graan neer te planten en in te delen. Je kan in grote schalen aangeven waar gebouwd mag worden, waar eten verbouwd mag worden, waar monumenten geplaatst mogen worden en nog veel meer. Je kan die monumenten ook zelf vormgeven. En in plaats van vaste huisjes die je kan neerzetten kan je zelf dingen bouwen. Die manier heeft ook invloed op je stad en wat voor mensen hier in gaan wonen. En zo heeft Foundation toch een ander draai dan andere builder games.

Ben jij benieuwd geworden naar de spellen van Kevin check dan de zevende Kevins Keuze!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch