Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Kevins Keuze met Dreamscaper, Road 96 & Loop Hero

04/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer meer dan een jaar geleden sinds de vorige editie van Kevins Keuze en dat is natuurlijk veel te lang. Gelukkig is Kevin weer op de redactie met een aantal onbekende games die jij misschien wel tof vind! Van een onbekende indie game tot een gouwe ouwe Hack and Slasher, Kevin heeft voor ieder wat wils. In deze editie is Daan bij Kevin aangeschoven om te kijken of er misschien wat voor hem tussen zit. Ga lekker achterover zitten en pak je favoriete drankje er maar bij want het is weer tijd voor Kevins Keuze, en wie weet heeft Kevin jouw volgende favoriete game gewoon meegenomen. Vandaag hebben we Dreamscaper, Road 96 & Loop Hero.

Dreamscaper: Een reis naar je dromen

we wisten natuurlijk dat onze Kevin fan was van Hades. Er zijn veel verschillende roguelike achtige games. Kevin heeft vandaag een wel heel bijzondere titel voor jullie meegenomen. hij heeft namelijk dreamscaper voor jullie klaarstaan. Het is een roguelike achtige game zoals Hades, alleen als je hier dood gaat bewaar je wel wat spullen. Deze game staat volledig in het tegen van een droomwereld. Overdag ben je net zoals in Hades bepaalde dingen aan het upgraden en praat je met npc’s. In de nacht ga je op reis naar de droom wereld en versla je verschillende monsters.

Road 96: Een road trip naar de grens

Road 96 is wat je eigenlijk al verwacht. Het is een game waar je rijdt op road 96. Volgens Kevin is het de ideale road trip game. De bedoeling is dat je 6 verschillende runs gaat doen en een verhaal doorloopt. Alle runs zijn procedurally generated, dat maakt elke run ook weer speciaal. De bedoeling is dat je uiteindelijk een reis maakt naar de grens . Het is een bijzondere game volgens Kevin. Echter is het wel handig als je het op de pc speelt. Maar dit is natuurlijk niet alles, we hebben vandaag ook Loop Hero en daar gaat Kevin jullie een stuk meer over vertellen. Ga lekker achterover zitten en wie weet komt jouw nieuwe favoriet naar voren tijdens Kevins keuze.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch