Menu Premium

De Charging Grip voor de Joy-Con controllers zit niet in de doos van de Switch

Jeroen Wiersma 16/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In minder dan twee maanden kun je ‘m al echt in handen hebben; de Nintento Switch die op 3 maart lanceert in Nederland. Een uitgebreide presentatie afgelopen vrijdag onthulde dat en nog veel meer betreffende de nieuwe console van Nintendo. Inmiddels zijn er al flink wat pre-orders geplaatst, maar heb je dat nog niet gedaan en ben je het wel van plan, dan is het misschien wel goed om te weten dat de Charging Grip voor de Joy-Con controllers niet standaard bij de Switch zit.

Met de Joy-Con Grip wordt dat dingetje bedoeld waar je de linker en rechter Joy-Con controller aan kan klikken, zodat je kunt gamen met iets wat meer lijkt op een klassieke controller. De Charging Grip werkt hetzelfde, maar laadt ook je Joy-Con controllers op. De basis Grip wordt wel meegeleverd, maar de Charging Grip niet; deze kun je zelf aanschaffen. Met de basis Grip zul je dus wanneer je aan het gamen bent en de controllers leeg zijn ze aan de Switch moeten klikken om ze op te laden.

Wellicht vind je het jammer dat ze de Charging Grip niet standaard bij de console hebben gedaan, maar misschien vind je het ook wel een overbodige accessoire, omdat de controllers volledig opgeladen toch wel twintig uur meegaan. Wat denk jij: Heeft de Charging Grip in de praktijk veel toegevoegde waarde?

Bron: Videogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch