Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken Je Deze Nog: Skate en JJ met de vergeten Rockstar games

14/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo af en toe moet de berging worden opgeruimd. En altijd als je spullen gaat opruimen kom je spullen tegen, waarvan je niet meer wist dat je ze had. Diverse Rockstar titels doken op, waaronder L.A. Noire, The Warriors, Max Payne en zelfs Midnight Club. Het idee kwam al snel om hiermee een nieuwe Ken Je Deze Nog op te nemen. Maar we hebben al zo vaak de bekende titels langs laten komen, dat we het niet opnieuw konden veroorloven. Daarom kwam JJ op het idee om de vergeten titels te gaan zoeken. Want ook Rockstar moest ergens beginnen, voordat ze de grote tripel A konden maken. Welke games duiken op uit het verleden van Rockstar? We gaan het zien in Ken Je Deze Nog: Skate en JJ met de vergeten Rockstar games!

“Doe net alsof ik ze gemaakt heb, en scoor der hits mee!”

Een van de dingen die opdook was Beaterator. De game was een music mixer die wat uitgekomen op september 2009 voor de Playstation Portable. Het was gebaseerd op een Adobe Flash muziek mixing tool die orginele geluiden produceerde. Met diverse modi had je de kracht om je eigen hit te maken. En zo deden Skate en Dennis dit ook! Toen de review werd opgenomen, kwam het gemaakte nummer van de heren ter oren. Ondertussen is het een klassieker geworden en zal zeker even genoemd worden in deze terugblik.

Nostalgische gevoelens bij Rockstar

Het verleden is naar boven gehaald, het geheugen is van Skate en JJ weer opgefrist en ook wij hebben weer wat geleerd. Nu we dit verleden van Rockstar naar boven gehaald willen wij weten, welke vergeten game jij zou willen spelen? Is er een van de games waar jij nog goede herinneringen bij hebt? Of was Rockstar nog niet in beeld? We horen het graag van je in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch