Menu Premium
Loading...

L.A. Noire Remaster Review: Succesvol debuut op Nintendo Console?

22/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

L.A. Noire is opnieuw uit, en ditmaal voor de Nintendo Switch. De originele release dateert alweer van een slordige 6,5 jaar geleden. Het is dan ook een tamelijke verrassing dat deze game anno 2017 opnieuw uitkomt, en ditmaal voor de Nintendo Switch. Shelly en Kevin zijn nog altijd druk in de weer met hun Switch en dus is het logisch dat zij deze game van een gedegen review voorzien. Ondanks dat het aantal games voor Nintendo’s console inmiddels degelijke vormen begint aan te nemen, zijn Shelly en Kevin blij dat ze een titel als deze kunnen checken. Ben je benieuwd naar hun oordeel? Check nu deze L.A. Noire Remaster Review: Succesvol debuut op Nintendo Console?

Zijn de facial animations nog zo sterk als vroeger?

Het grote ding van L.A. Noire waren toch wel de indrukwekkende facial animations. De vooruitgang in de gamesindustrie gaat op technische vlak echter razendsnel, waardoor het maar de vraag is of de facial animations in L.A. Noire ook anno 2017 nog zo indrukwekkend zijn. Ook Shelly en Kevin vragen zich dit af. Laatstgenoemde geeft aan nog steeds onder de indruk te zijn.

Rockstar Games komt steeds vaker met remakes. Een tijdje geleden zagen we bijvoorbeeld een remastered versie van GTA V voor de toen nog nieuwe generatie consoles. Nu brengt Rockstar Games dus deze versie voor de Nintendo Switch uit, terwijl de consoles eveneens een remastered-versie van L.A. Noire krijgen. Shelly en Kevin hebben de game zoals gezegd uitgebreid onder handen genomen en vellen in deze review hun oordeel.

Wat spelen jullie op dit moment op de Nintendo Switch? Zit je qua games voorlopig wel goed, of heb je eveneens behoefte aan deze toffe game voor de Switch? Denken jullie dat dit ook interessant is voor mensen die de game in 2011 al hebben gespeeld? Laat je horen in de comments onder deze L.A. Noire Remaster Review: Succesvol debuut op Nintendo Console?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch