Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Ken je Deze Nog: Steven zijn liefde voor MMO’s

12/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Ken je Deze Nog! Uit de inmiddels welbekende Gamekings-poll kwam naar voren dat jullie het liefst een nieuwe Ken je Deze Nog met Steven wilden hebben. U vraagt, wij leveren getuige deze spiksplinternieuwe Ken je Deze Nog met Steven. De Gamekings-veteraan heeft voor deze editie een van zijn meest geliefde genres binnen gaming bij de lurven gegrepen: de MMORPG. Menig Gamekings-kijker weet dat Steven als een van de weinigen op de redactie een grote voorliefde heeft voor dit soort games. JJ heeft er een stuk minder mee, maar niettemin is het goed zijn kijk op Steven zijn keuzes te horen. Benieuwd naar de pareltjes van Steven? Check nu deze Premium: Ken je Deze Nog: Steven zijn liefde voor MMO’s!

Steven verklaart zijn liefde voor games als World of Warcraft

Eerder deze week heb je al een item kunnen zien waarin Steven en Kevin BlizzCon 2017 bespraken. Eerstgenoemde geeft hierin te kennen over meerdere aankondigingen enthousiast te zien. Toch steekt er een bovenuit: die van World of Warcraft: Classic. Ook in dit item haalt Steven deze aankondiging even aan. Het tekent zijn liefde voor de franchise. het is dan ook allerminst een verrassing dat World of Warcraft ook schittert in Steven zijn lijstje van toffe MMORPG’s. Hij trapt deze Ken je Deze Nog dan ook iet wat voorspelbaar af, maar maakt dit goed met een verrassende race-MMORPG uit 2006. Voor de precieze titel dien je uiteraard het item te checken.

Wie van jullie speelt fanatiek MMORPG’s? Wat vinden jullie van Steven zijn lijstje? Laat je horen in de comments onder deze Premium: Ken je Deze Nog: Steven zijn liefde voor MMO’s!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch