Menu Premium
Loading...

Premium: BlizzCon 2017: De Wrap Up

07/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit weekend stond het jaarlijks terugkerende BlizzCon op het programma. Op vrijdag kwam er op Gamekings.tv al een item online waar Kevin en Steven vooruitblikten op het in Los Angeles georganiseerde event. De heren bespraken toen hun verwachtingen en wensen. Steven is de afgelopen tijd iets minder fanatiek aan de slag gegaan met World of Warcraft, maar de liefde voor de franchise is nog altijd daar. Uiteraard werd er op de BlizzCon meer geshowd dan enkel de gekte rondom World of Warcraft. Kevin en Steven gaan zoals gezegd diep in op de materie. Check nu deze Premium: BlizzCon 2017: De wrap-up!

Een hoop aankondigingen op BlizzCon 2017

Zoals gezegd was er op de BlizzCon 2017 een hoop te doen. Naar goed gebruik kondigde Blizzard een nieuwe expansie aan voor de franchise: Battle for Azeroth. De handen gingen hier massaal voor op elkaar, maar even later werd dit applaus zelfs overtroffen. Reden was de aankondiging van World of Warcraft: Classic. Gamers kunnen hiermee terug naar de originele game, die in 2004 het levenslicht zag. Ook op Starcraft II-front had Blizzard wat verrassingen in petto voor de aanwezigen. De game leek wat expansions betreft een beetje aan het einde van zijn latijn. Een nieuwe expansion zit er ook nu niet in, maar Blizzard gaat wel vernieuwen en maakt de game free to play. Er zitten echter wel wat addertjes onder het gras, welken Kevin en Steven nu gaan bespreken. Verder gaan de heren in op aankondigingen voor Hearthstone, Overwatch en Heroes of the Storm.

Hebben jullie de BlizzCon 2017 net als Steven en Kevin met een virtual ticket gevolgd? Zo ja, zijn jullie content met de aankondigingen? Welke Blizzard-game geldt voor jouw als de favoriet? Check nu deze Premium: BlizzCon 2017: De Wrap Up!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch