Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Ken je deze nog over Rayman 2, The Journeyman Project 3 & Myst

08/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij Ken je Deze Nog. Met vandaag een hele speciale gast. Zoals we de afgelopen maanden aangaven, zijn we druk op zoek geweest naar vers bloed. Niet omdat de oude gezichten niet goed zijn of geen zin meer hebben, maar omdat zij het inmiddels ook druk hebben met baan en familie. Zo is het leven. de nieuwe gezichten zijn dan ook geen vervanging van, maar meer een aanvulling op. Huey draait inmiddels al een paar weken mee en vandaag is het de beurt aan Shannah. Een dame die je misschien kent van haar voormalige twitch-kanaal. Als Shannanina was zij een van de eerste vrouwelijke streamers van Nederland. Acht jaar lang dagelijks op Twitch. En daar viel ze ons op met haar eigen stijl, de schijt aan de wereld houding en een sterke eigen wil & mening. Nu ze Twitch vaarwel heeft gezegd, was er voor haar tijd om af en toe bij ons aan te schuiven. En dit is haar debuut.

Losgaan in Rayman 2: The Great Escape

Net als bij Huey is Ken je Deze Nog een ideale rubriek om te vertellen waar de passie voor het gamen is ontstaan en wat voor smaak ze heeft als het gaat om videogames. Wanneer begon Shanna met gamen? Welke games vond ze het tofst en waarop speelde ze die dan voornamelijk? Je ziet en hoort het in deze speciale editie van Ken je Deze Nog. Shanna’s verhaal brengt ons van platform games op de DOS naar games op de PS4. En over Nintendo heeft ze ook een duidelijke mening. Ga mee op deze trip door memory lane en beleef gaming door de ogen van Shanna in een nieuwe editie van Ken je deze nog.

Terug in de tijd met The Journeyman Project 3: Legacy of Time

Net al Huey heeft Shanna een voorliefde voor platformers. Maar niet per se die van Nintendo. We gaan van Rayman 1 & 2 naar The Crash Bandicoot Trilogy. Maar ook Myst en Shadow of the Colossus heeft een speciaal plekje in haar hart. Een game uit in 1993, toen ze een jaar of zeven was. Wat ze nog meer speelde zie en hoor je in deze editie van Ken je Deze Nog.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch