Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De beste sport games of all-time volgens Skate & Koos

09/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Skate gaan terug in de tijd op de zoektocht naar hun favoriete sport games aller tijden. Beiden hebben vele sport games gespeeld, wat het heel lastig maakte om er maar drie titels uit te mogen kiezen. Het is ze uiteindelijk toch gelukt om beiden een lijstje van drie games samen te stellen en te betitelen tot hun persoonlijke favoriete sport games aller tijden. Check Ken Je Deze Nog: de favoriete sport games van Koos en Skate!

Waarom zijn dit soort sport games tegenwoordig niet meer zo populair?

Zo komt er uiteraard een voetbal game voorbij, maar er worden ook zeker andere sporten in dit item belicht. In twee van de games speelt geweld een grote rol. Een van deze gewelddadige games betreft een boksgame, die volgens Skate een van de eerste games was waarin timing een grote rol speelde, maar ook bijvoorbeeld het leren van patronen van de tegenstander. Wie Skate een beetje kent weet toch wel dat dit een grote plus voor hem is en het eigenlijk niet meer dan logisch is dat deze game een plekje heeft gekregen in zijn top drie. Naast dit alles zijn er ook nog eens titels waarin het op spectaculaire wijze bewegen op je board centraal staat.

JJ geeft het stokje over

In het verleden hebben we het onderdeel sport games al eens behandeld in een Ken Je Deze Nog. Dit was toen met JJ en Koos, waarin ze het hadden over de dubieuze sport games uit JJ zijn collectie. JJ heeft voor dit item het denkbeeldige stokje overgegeven aan Skate om samen met Koos op de bank plaats te nemen. Ze zitten voor je klaar op de ‘nieuwe’ bank setting om jullie mee te nemen op een reis terug in de tijd. Dus ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar de favoriete sport titels van Koos en Skate en heb je zin in een trip down memory lane, wacht dan niet langer en kijk de video.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch