Menu Premium
Loading...

Ken Je Deze Nog: Sportgames met een verhaal

26/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sportgames is iets wat JJ echt aan het hart ligt. Dus dan is het ook niet zo raar dat veel van zijn game-collectie bestaat uit sportgames. JJ heeft de meest spraakmakende en meest zeldzame sportgames meegenomen om de verhalen achter deze games met jullie en sportliefhebber Koos te delen. Ben je benieuwd naar de games die JJ heeft meegenomen, kijk dan “Ken je Deze Nog: sportgames met een verhaal”.

Voetbalgames, een Basketbalgame en een Kartgame

Op dit moment zijn er maar twee voetbalgames op de markt Pro Evolution Soccer en EA’s FIFA. Maar dit was niet altijd het geval. Renegade Software, Codemasters, Sony en zelfs Nintendo hebben voetbalgames uitgebracht. Deze games hebben allemaal niet lang het licht gezien, gelukkig heeft JJ deze games bewaart en kan hij het er nu met Koos over hebben. Naast voetbalgames die niet lang hebben bestaan, heeft JJ ook een aantal speciale uitgaves van voetbalgames meegenomen. Van één van deze uitgaves wordt Koos wel heel blij.

Naast voetbalgames heeft JJ ook een aantal andere sport gerelateerde games meegenomen. Zo kennen we nu allemaal de NBA 2K basketbal serie, maar wist je dat deze serie ooit door een andere uitgever werd uitgegeven? Wat ook een aparte game was en is, dat is F1 Racestars. Een Mario Kart kloon met de F1 licentie. Go karten met boost en powerups spelend als de echte F1 coureurs.

Veel sportgames met een verhaal, maar wat is jouw meest dierbare of meest zeldzame sportgame uit je collectie? Laat het weten in de comments, en kijk mee naar de collectie van JJ in deze “Ken je Deze Nog: sportgames met een verhaal”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch