Menu Premium
Loading...

John Wick Chapter 3 Parabellum Review: “Gruwelijke eyecandy”

14/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Koos gingen gezellig samen naar de film van de week. Dat is natuurlijk hartstikke leuk voor ze, maar er is ook iets leuks voor jou! Er is namelijk een prijsvraag! Koos heeft hiervoor nog nooit een John Wick film gezien en dus gaat hij er helemaal blanco in. Die shit staat Koos wel en daarom is het best gek dat hij er nog nooit een heeft gezien. Jelle heeft wat meer ervaring, benieuwd naar wat dit film team van John Wick 3 vind? Check vooral de video!

Niet fucken met de hond van John Wick

Koos vond het natuurlijk stiekem ook fijn dat hij gratis naar de film kon als filmrecensent. Jelle verklapt alvast dat in deel 1 de hond van John Wick wordt doodgemaakt. En John Wick maakt je kapot als je aan z’n hond komt. Dat je het maar vast weet. Deel 1 wist destijds te verassen met de keiharde actie en deel 2 was volgens Jelle toch wel een saaiere kopie van het eerste deel. Weet deel 3 het weer fris te krijgen? Jelle vond de trailer van John Wick 3 in elk geval al veelbelovend.

Het verhaal gaat verder

Het verhaal gaat verder waar deel 2 was gebleven. Maar hoe belangrijk is het verhaal nu eigenlijk? Er is een hoop flinke en nasty actie te vinden in deze film en dat steelt toch ook wel de show. De film is heerlijk over de top en gek genoeg hebben de makers wel heel erg veel met nutshots. Soms zijn actiescènes echter wel te lang, is dat fataal voor de film? Check vooral de video om hierachter te komen!

Wat vonden jullie van John Wick 3? Zijn jullie het eens met Jelle en Koos of hebben jullie met hele andere ogen naar deze film gekeken? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen!

 

View this post on Instagram

 

GIVEAWAY – Hatseflats! Wij geven 2x 2 tickets weg voor John Wick: Chapter 3. Wil jij deze tickets winnen? TAG dan hieronder welk maatje jij mee zou nemen en vergeet zeker ook niet de spoilervrije review te checken op Gamekings.tv!

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch