Menu Premium
Loading...

Jelle VS Super Mario Odyssey: “De uitdaging van de eeuw!”

01/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De challenge is begonnen! Jelle heeft van JJ de grootste uitdaging van zijn leven gekregen. En wat is dat zul je je afvragen? Nou als je de titel hebt gelezen heb je vast wel een idee wat het zal zijn. Want zoals vele van jullie al weten is Jelle helemaal geen fan van Mario. Hij vond het dan ook niet het beste idee, waar JJ mee kon komen. Maar Jelle heeft ondanks zijn afkeer, toch de uitdaging aangenomen! Met zijn thuis cameraatje heeft hij een vlog opgenomen over zijn bevindingen. Hoe hij dit heeft ervaren ga je zien in Jelle VS Super Mario Odyssey: “De uitdaging van de eeuw!”

“Super Mario Odyssey is de topper van de Switch”

Super Mario Odyssey is uitgekomen op 27 Oktober 2017 voor de Switch. Het volgt Super Mario 64 en Super Mario Sunshine op als derde open wereldspel van de Super Mario Reeks. De game draait, zoals elke Mario game, om de platform elementen. Princess Peach is gevangen genomen door Bowser, die met de princess wilt trouwen. Hiervoor heeft Mario hulp ingeschakeld van het lucht schip Odyssey. Hiermee kan hij snel naar verschillende locaties reizen, waaronder New Donk City. Wat een kopie is van de non-fictieve stad New York. Oude game elementen keren terug, waaronder springen via de muur en sterren verzamelen. Gelukkig is er ook weer een nieuwe verfrissing. Mario heeft al jaren lang een petje, alleen is dit petje nu een van zijn bondgenoten geworden! Zijn naam is Cappy en kan je als frisbee gebruiken om zo voor verschillende platform elementen te komen. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende vijanden overnemen en manipuleren om je doel te behalen.

Kracht genoeg voor het einde?

Nu is natuurlijk de grote vraag, of Jelle de game gaat uitspelen?  Wat vinden jullie van  zijn poging? Willen jullie meer Jelle vlogs? Of moet dit zijn laatste keer zijn? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch