Menu Premium
Loading...

Is Mario Kart 8 de system seller voor de Wii U?

12/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Steven racen naar de studio toe met een bananenschil in hun hand om even wat dieper in te gaan op Mario Kart 8. Ze hebben de game een paar keer al kunnen spelen op verschillende beurzen. Maar de grote vraag is natuurlijk, is dit de Mario Kart waar we op wachten? Sterker nog, is dit de game die het tij gaat keren voor de Wii U? Is Mario Kart 8 de system seller voor de Wii U? Wij hopen in ieder geval wel. Boris en Steven zitten er klaar voor om jou eens even te vertellen hoe de vork nou precies in de steel zit bij Nintendo.

Behalve dat dit de eerste Mario Kart-game is voor de Wii U, is dit ook nog eens de eerste Mario Kart in HD. Dit resulteert er in dat het er allemaal super tof uit ziet. Wij hopen dan ook echt dat deze Mario Kart het succes van voorgaande delen weet te evenaren. De Wii U kan het ook wel gebruiken. De console is al dik een jaar uit, en te weinig mensen hebben de console in huis. Dit heeft deels te maken met de games die er voor uitkomen. Of beter gezegd met de games die er niet voor uitkomen…

Toch gaan Boris en Steven met een goed gevoel de studio in. Nintendo heeft namelijk altijd al hun eigen manier gehad om de gamesindustrie te benaderen. Misschien lukt ze dat met Mario Kart 8 wel. We vragen het Boris en Steven.

Ontwikkelaar: Nintendo EAD Group No. 1
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U
Is Mario Kart 8 de system seller voor de Wii U?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch