Menu Premium
Loading...

Is Cyberpunk 2077 jaartje na launch eindelijk speelbaar op alle platformen?

08/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs verscheen Cyberpunk 2077 weer in de PS Store. PlayStation vond de game blijkbaar goed genoeg om een comeback te maken. Alhoewel ze wel aangaven dat het op de PS4 nog niet overhield. Microsoft reageerde snel door te melden dat er geen automatische geld terug garantie meer is als je Cyberpunk 2077 nu koopt. Tot slot meldde  developer CD Projekt Red dat zij meenden dat de game nu naar tevredenheid liep op alle platformen. Nu, ze kunnen allemaal een hele hoop roepen, maar uiteindelijk bepalen we zelf wel of iets ‘naar tevredenheid’ loopt of niet. En dus ging JJ de game op de PS4 en Xbox One spelen en Daan startte het spraakmakende spel opnieuw op zijn PC op.

Draait Cyberpunk 2077 na alle patches eindelijk goed op de PS4 en Xbox One?

Op de PC liep de game vlak na launch eigenlijk wel naar behoren. De game breaking bugs waren meer een probleem. Missies kende geen einde, of begonnen niet goed en de AI was zo dom als de achterkant van een varken. Is daar inmiddels wat aan gedaan. En kun je dus daar Cyberpunk 2077 in optima forma tot je nemen?

Zijn alle gameplay problemen ook verholpen?

Dan was daar de PS4 en Xbox One editie. De grootste doelgroep voor de game. En CD Projekt Red had in het voortraject ons verzekerd dat de game ook daar verrassend goed liep.  Nu, dat was dus een flagrante leugen. JJ stopte na een uur of twee met gamen. Cyberpunk 2077 was zowel op de PS4 als de Xbox One onspeelbaar. Inmiddels zijn er tig patches over geen gegaan. Tijd voor een nieuwe poging. Draait de game nu wel op de minst krachtige van alle platforms. Want als hij het daar doet, dan doet hij het overal naar behoren. Het antwoord zie en hoor je in deze hernieuwde speelsessie van Cyberpunk 2077.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch