Menu Premium
Loading...

Cyberpunk 2077 Review in Progress: ‘De vibe in deze game is insane’

10/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zeven jaar na de release van de teaser trailer is de game er dan eindelijk: Cyberpunk 2077. We hebben jarenlang kunnen speculeren en fantaseren. Niet heel gek als je kijkt naar de studio die de game heeft gemaakt: CD Projekt Red, maker van The Witcher 3: Wild Hunt. Wij, nou ja Boris, heeft de game al sinds vrijdag in bezit. En Jelle heeft de afgelopen twee dagen aan de game kunnen spenderen. Vinden zij dat Cyberpunk 2077 in hun eerste speelsessie de hype aan het waarmaken is? Daar kom je achter in de Cyberpunk 2077 Review in Progress.

Maakt Cyberpunk 2077 de verwachtingen waar?

De verwachtingen waren torenhoog. Maar zoals de gezegde ‘the higher they are, the harder they fall’  zegt, kan dit ook betekenen dat een eventuele teleurstelling extra hard aankomt. Jarenlang hebben gamers een idee en beeld voor zichzelf kunnen creëren. En sinds deze week kunnen we kijken of dat beeld overeen komt met het eindproduct. Op vrijdag konden we het spel dan voor het eerst opstarten. Niet in ons hoofd, maar op de PC. De spanning was om te snijden…

De spanning was om te snijden…

Niet alleen was de spanning te snijden omwille van hoe de game zou zijn… Maar de spanning liep ook hoog op omdat bepaald moest worden wie het spel als eerst mocht gaan spelen. We hebben namelijk maar een code gehad. Net zoals andere media. Boris kwam uiteindelijk als gelukkige uit deze strijd en kreeg de mogelijkheid om het spel op te starten op de PC. Het was (helaas) niet mogelijk om de game te spelen op een console en er was voor woensdag 9 december ook geen mogelijkheid om de review te laten vergezellen van onze eigen beelden. En dat was wel wat perse wilden. Maar nu is het eindelijk 10 December, Cyberpunk 2077 is voor iedereen speelbaar en dus mogen we doen en laten wat we willen. En dat gaan we doen ook. Nieuwsgierig naar hoe Boris en Jelle hun eerste dagen in de game hebben ervaren? Je komt erachter in de Cyberpunk 2077 Review in Progress.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch