Menu Premium
Loading...

Indiekings over Cuphead en Itch.io

11/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Indiekings op de zondag! Afgelopen week heb je al een item gezien waarin Indiekoning Emiel Dylan Nagel interviewde. In een eerder stadium hebben we aangegeven dat Indiekings voortaan op iets minder regelmatige basis op de website zal verschijnen. We doen dit om de rubriek fris te houden. Wel is het zo dat deze Indiekings voor alle bezoekers te kijken is! Een geste van onze kant. Naar goed gebruik is Emiel dus de studio ingedoken voor het opnemen van een spiksplinternieuwe Indiekings. Samen met Steven bespreekt hij het nieuws. Check nu deze Indiekings over Cuphead en Itch.io!

Cuphead gaat lekker

De heren trappen deze Indiekings spreekwoordelijk af met een nieuwtje over Cuphead. De game is iets meer verkocht op Steam, maar ook op de XBOX One X doet de Cuphead het in financieel opzicht naar behoren. Steven en Emiel vragen zich af welke rol de unieke art-stijl heeft gehad op de voortvarende verkoop. Verder bespreken de heren nieuws omtrent Itch.io. De website krijgt namelijk Patreon-integratie.

Door deze update kunnen developers met een Patreon-account een Itch.io-pagina aanmaken die alleen voor hun Patreons toegankelijk is. Op deze manier wil men een secundaire inkomstenstroom bieden aan de vele creatievelingen die op Itch.io te vinden zijn. Uiteraard zitten er wat haken en ogen aan de zaak, welken Emiel en Steven op geheel eigen wijze gaan bespreken. Het is bekend dat de financiering van projecten een heikel punt is in het bestaan van een gemiddelde Indie-developer. Emiel komt dan ook met meer nieuws over potentiële investeerders voor de Indiemarkt: de Treasury Hunters Fanclub.

Wat is jullie mening over de besproken zaken? Laat je horen onder deze Indiekings over Cuphead en Itch.io!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch