Menu Premium
Loading...

Indiekings: Cloud Punk, Biomass en Dreamscaper

09/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze nieuwe aflevering vanĀ Indiekings gaan Jelle en Emiel je informeren over een paar nieuwe indie games. Ze hebben het deze keer over Cloud Punk, Biomass en Dreamscaper. Drie keuzes die Emiel als de indie koning van Gamekings gaat voorstellen aan Jelle. Volgens Emiel komen er in deze periode van Corona minder indie games uit dan normaal. Dus was het even goed zoeken om indie games te vinden die echt bijzonder waren. De manier waarop ze de games bespreken is anders dan normaal, want beide zitten door de lockdown in hun eigen huis. Maar je weet inmiddels dat die situatie ons niet weerhoudt van het maken van vette content.

Oud item in een nieuw jasje

We weten inmiddels dat Emiel gigantisch veel weet over indie games en zijn liefde voor dit type games niet onder stoelen of banken steekt. Hij prijst zijn keuzes dan ook voo passie bij Jelle. Die er vervolgens zijn mening op los laat. En je weet het bij Jelle, hij zegt wat hij denkt. Dat het een kleine studio is maakt hem geen op uit. Hij vindt iets tof of niet. De middenweg weet hij nooit te vinden.

Voor de echte Indiekings onder ons

Misschien ben je zelf ook een liefhebber van indie games. En dan is dit zeker een item dat je wilt checken. Het is dit keer een editie die vooral draait om artstyle en gameplay die af en toe tot verbazing bij Jelle leidt. Verder gaan we niet te veel spoileren en moet je het item gewoon lekker gaan checken. En jouw mening is natuurlijk niet onbelangrijk, dus als je opmerkingen hebt, dingen die je wilt delen, hou je niet in. Laat in de comments weten wat je er van vond. Miste je bepaalde games die je zelf super gaaf vond of vond je de drie games interessant of juist helemaal niks, laat het ons weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch