Menu Premium
Loading...

Premium: Indie Games op de E3 2017

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! We zijn nog steeds aan het E3-en, zowel in Amsterdam als in LA. Na een hoop hectiek, weinig slaap en games spelen, hebben Jelle en Boris besloten om even een luchtje te scheppen en een biertje te drinken. Waar doe je dat op de E3? Natuurlijk bij de extreem chille Devolver Digital stand waar barbecues, bandjes en bier je weer op kracht brengen. Als je niet weet wat Devolver Digital is, kijk dan please hun geniale persconferentie en toon respect naar de bazen. Kijk ook vooral hoe Jelle en Boris de aanwezigheid van Indie Games op de E3 analyseren in Premium: Indie Games op de E3 2017.

Boris en Jelle treffen een beer van een vent die altijd aan het vlammen is

Puur genieten bij de Devolver stand.  Boris en Jelle nemen het ervan en staan lekker over Indie Games te lullen. Synchroniciteit slaat toe en ze komen één van de grootste helden uit de Indie scene tegen . Een legende, een koning, een heerser in Indieland, een beer van een vent die altijd aan het vlammen is, een onuitputtelijke databron die Boris en Jelle wat extra kennis over het Indielandschap komt verschaffen. Nee niet Emiel, maar een mythisch verschijnsel die regelmatig te gast is in de Gamekings studio. Je kent hem vast wel uit dit itemMisschien ook niet, maar luister vooral naar wat hij te zeggen heeft, want de man weet waar hij het over heeft. Het is natuurlijk Rami, maar dat wist je waarschijnlijk wel.

Wat vindt jij van de aanwezigheid van Indie Games op de E3 2017? Hebben de titanen er te weinig aandacht aan besteedt, genoeg, of teveel? Laat het ons vooral weten in de comments. Maar wacht nog even, want nu kan  je Boris, Jelle en Rami joinen met een biertje en een stukje bbq-vlees in de Premium: Indie Games op de E3 2017.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch