Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Premium: Indie Games op de E3 2017

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Jelle Kunst
15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! We zijn nog steeds aan het E3-en, zowel in Amsterdam als in LA. Na een hoop hectiek, weinig slaap en games spelen, hebben Jelle en Boris besloten om even een luchtje te scheppen en een biertje te drinken. Waar doe je dat op de E3? Natuurlijk bij de extreem chille Devolver Digital stand waar barbecues, bandjes en bier je weer op kracht brengen. Als je niet weet wat Devolver Digital is, kijk dan please hun geniale persconferentie en toon respect naar de bazen. Kijk ook vooral hoe Jelle en Boris de aanwezigheid van Indie Games op de E3 analyseren in Premium: Indie Games op de E3 2017.

Boris en Jelle treffen een beer van een vent die altijd aan het vlammen is

Puur genieten bij de Devolver stand.  Boris en Jelle nemen het ervan en staan lekker over Indie Games te lullen. Synchroniciteit slaat toe en ze komen één van de grootste helden uit de Indie scene tegen . Een legende, een koning, een heerser in Indieland, een beer van een vent die altijd aan het vlammen is, een onuitputtelijke databron die Boris en Jelle wat extra kennis over het Indielandschap komt verschaffen. Nee niet Emiel, maar een mythisch verschijnsel die regelmatig te gast is in de Gamekings studio. Je kent hem vast wel uit dit itemMisschien ook niet, maar luister vooral naar wat hij te zeggen heeft, want de man weet waar hij het over heeft. Het is natuurlijk Rami, maar dat wist je waarschijnlijk wel.

Wat vindt jij van de aanwezigheid van Indie Games op de E3 2017? Hebben de titanen er te weinig aandacht aan besteedt, genoeg, of teveel? Laat het ons vooral weten in de comments. Maar wacht nog even, want nu kan  je Boris, Jelle en Rami joinen met een biertje en een stukje bbq-vlees in de Premium: Indie Games op de E3 2017.

Loading...
 • Kane888

  Damn jullie producen meer items dan ik kan checken!

 • Lkker item weer. IK heb toch best een paar leuke indie titels gespeeld de afgelopen 2 jaar en er komen er ook nog een paar aan. Ik weet niet of ze persee de e3 nodig hebben maar dat sony ze afschiet is wel erg jammer.

 • Bas Schoenmakers

  Vet dit. Per toeval een super cool item, cadeaus vallen uit de lucht deze week.

 • sa_nl

  Triest dat zo’n bedrijf als Sony, de kleine ontwikkelaar weer laat vallen, te meer omdat ik denk dat er uit de indie hoek de talenten voor de toekomst kunnen voortkomen. Fijn om te horen dat Microsoft hier iets beter over nadenkt.

 • Steez977

  Alle Indies naar de Switch! Lets-a-go!

 • mima kake

  Mwuhahaha ze duidelijk al meer dan 1 biertje op. 🙂

 • Puk Plet

  Eerlijk gezegd vind ik de indies leuker dan 40+uur triple A games.
  Ja is vet Assassins Creed enzo, maar we doen al tig keren/delen hetzelfde. Dat zie je niet bij Indies.

 • Edgar

  Vond de discussie maar 1 kant opgaan , weten namelijk niet wat de reden van Sony is . Vaak zijn indies grafische geweldig maar de gameplay stuk minder ,paar goede indies na dan .

  • Nijlander

   Echt?
   Ik dacht altijd andersom.
   Gameplay/feeling voor graphics

   • Edgar

    Vaak is het 8 bit pixel art game met de graphics techniek wat tegenwoordig kan . Ziet er altijd gaaf uit , maar gameplay valt vaak erg tegen.

 • koekjew

  mooi weer en dan een dikke jas aan

 • Marcos

  Vet item. Jelle? FF minder hard schreeuwen en spugen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord