Menu Premium
Loading...

Top 5 games van Rami (van Vlambeer)

14/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rami, mede eigenaar van Vlambeer en game maker. JJ volgt Rami op Twitter en is altijd al een beetje geïnteresseerd geweest in welke games hij speelt. Aangezien Rami erg veel Indie games maakt ga je er al snel vanuit dat hij die ook zelf veel speelt, maar Rami is een echte hardcore game fan en speelt alles met de naam videogame.

Rami begon als jongetje van 6 al met het aanpassen van games. Hij ontdekte dat als je bepaalde codes invoerde of veranderde dat de game ook mee veranderde. Hij vond dit zo interessant dat hij daar meer mee wilde doen. Niet zo heel gek ging hij daarna al snel zijn eigen games maken.

Minimaal 2 uur per dag gamen

Omdat Rami zelf games maakt, speelt hij natuurlijk anders games dan dat JJ bijvoorbeeld doet. Hij kijkt naar hoe games gemaakt zijn, en in game werelden gaat hij dan rond lopen en kijken naar hoe vet textures gemaakt zijn etc. Ook heeft Rami een regel voor zichzelf gemaakt waarbij hij minimaal 2 uur per dag wil gamen, omdat hij anders alleen maar games maakt.

Rami’s top 5

En dan is het tijd voor de top 5 van Rami. Het zijn aardig wat verschillende games en allemaal hebben ze wel iets speciaals. Rami heeft enorm veel plezier gehad met deze games, en welke dit zijn dat zie je natuurlijk in dit item.

Laat ons weten wat jullie top 5 games zijn in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch