Menu Premium
Loading...

Immortal Unchained Preview: “Dit is een Dark Souls met guns”

10/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Kevin proberen het gat te vullen tussen de releases van From Software in. Misschien dat Immortal Unchained de uitkomst biedt. De heren hebben een vroege Alpha build van de game mogen bevingeren en zitten klaar om jullie er alles over te vertellen. Kevin en Skate hadden nog nooit gehoord van Immortal Unchained tot ze de code van JJ kregen en los mochten gaan. Alle gameplay elementen doen sterk denken aan Dark Souls. De game heeft een hoge moeilijkheidsgraad, de welbekende stamina balk en het verliezen van al je “souls” als je dood gaat. Maar kan de game zich meten met de moeder alle soulslikes? Check het nu in: Immortal Unchained: Dark Souls met guns.

Futuristische Sci-Fi horror in The Immortal Unchained

De game speelt zich af in een sciencefiction wereld met hevig Noorse invloeden. Check de trailer hier!  De wereld loopt einde en aan jou de taak om dat even op te lossen. Je hebt echter geen idee wie je bent of wat je moet doen. Gaandeweg leer je allerhande behulpzame mensen kennen, maar met een eigen agenda. Klinkt nog vrij vaag allemaal. Het verhaal komt wel weer onder andere van Anne Toole (The Witcher serie) en Adrian Verschinin (Killzone: Shadow Fall, Battlefield 1). Niet de meest onervaren mensen dus.

De Zweedse studio Toadman Interactive bouwt steady door aan de game. Deze relatief nieuwe studio heeft gewerkt aan Warhammer: Vermintide, Killing Floor en Dead Island 2. Oh en het wonderschone Stardoll Stylista natuurlijk. Deze hebben jullie vast en zeker allemaal op je telefoon staan. Geen echte hardcore RPG’s dus! Hopelijk komt er snel een Beta zodat iedereen de game kan uitproberen in een meer opgepoetste staat. Hebben jullie behoefte aan een nieuwe soulslike? Vonden jullie ranged combat altijd al ontbreken in Dark Souls? Hebben jullie The Surge al helemaal uitgewoond? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch