Menu Premium
Loading...

The Surge Review

16/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Surge, een soort Dark Souls / Bloodborne achtige game. Kort gezegd: moeilijkheid speelt een grote rol in The Surge. Koos en JJ kenden deze game eigenlijk niet, en zijn hem gaan spelen omdat ze toch wel stiekem nieuwsgierig waren.

The Surge speelt zich af in een lege wereld waarin robots rondlopen en waarin je jezelf een weg naar buiten moet vechten. Het upgraden van je wapens is mogelijk, maar als je dood gaat ben je al je loot weer kwijt net als bij Dark Souls. De map bestaat uit ongeveer 3 verschillende delen die allemaal wel even generiek zijn. Een duidelijk map overzicht is er ook niet echt. Onze Gamekings hadden vooral veel moeite in het begin met het zoeken waar ze nou heen moesten, aangezien het niet duidelijk was aangegeven. Wat de kunst om deze game goed te spelen is, dat is om het rustig te doen. Weten wat de zwakte van je tegenstander is, wachten en op de juiste momenten klappen uitdelen. JJ heeft weinig geduld en wil gewoon op zijn vijand inhameren en dat werkt niet heel erg mee bij een game als the Surge.

Een game waarbij ze het je nog moeilijker willen maken, dan het eigenlijk al is. Koos en JJ zijn wel blij dat deze game er is, aangezien er niet heel veel games tegenwoordig zijn waarbij je heel erg je best moet doen om hem door te spelen. Het is zeker een uitdaging. Geen Dark Souls overtreffer, maar als je van dit genre houdt zeker een vermakelijke game.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch