Menu Premium
Loading...

Hunt: Showdown Review: kopen, budgetbak of slopen?

22/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hunt: Showdown dus. We zeiden het al bij de Let’s Play en in de livestream, die game die speel je niet, die onderga en overleef je. En zoals je gezien hebt in de twee eerdere items, was het tot nu toe op kantoor vooral ondergaan en weinig overleven. De multiplayer shooter is behoorlijk intens en tricky. En het vraagt meer van je dan alleen snelle reflexen en een gevoelige vinger bij de trekker. Dit is ook veel nadenken en strategie toepassen. Daan en Koos hebben de game inmiddels een aantal dagen thuis kunnen spelen en dus hun skillset kunnen oppoetsen. Hoe kijken ze, nu ze Hunt Showdown echt hebben leren kennen,  tegen het spel aan? Is het advies blind kopen, wachten op de budgetbak of meteen slopen…

Een modderige mix van Red Dead en Resident Evil

Hunt: Showdown is een mix tussen Red Dead en een Resident Evil game. Het is de horror variant van het Battle Royale genre. De game is natuurlijk al een poos uit op PC (groot deel daarvan als bèta), maar de modderige horror heeft zich nu ook naar console gewerkt. En dus gaan de twee heren flink aan de slag. Dit is immers de finale versie. Niks bèta meer. Dit is wat Hunt: Showdown kan brengen. Is dat genoeg voor een positieve review?

Hoe is Hunt: Showdown Koos en Daan bevallen?

Skate en Daan hebben de zompige moerassen van Hunt: Showdown inmiddels talloze keren betreden. Ze kennen de wereld, de weirde monsters en de vage geesten van haver tot gort. En ze hebben kennis gemaakt met de nasty gedragingen van de mede gamers die ook als eerste het monster willen pakken. Heeft Hunt: Showdown de twee met al deze ingrediënten weten in te pakken? En hebben ze een keer een overwinning behaald? Je ziet het in deze review.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch