Menu Premium
Loading...

Huey slaat 4 miljoen dollars stuk in GTA online (deel 2)

14/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een maand terug kon je zien dat Huey voor het eerst los ging in GTA Online. Dankzij de nieuwe Career Builder in de game kreeg bij de start direct 4 miljoen dollar aan startkapitaal om een leven in Los Santos op te bouwen. Een huis was snel gevonden, een coole outfit ook en de eerste wandeling door de straten smaakten naar meer. In het tweede deel van zijn quest gaat Huey op zoek naar de zin van het bestaan in de door Rockstar gecreëerde wereld. Hoe wil hij zijn tijd door brengen in Los Santos. Een online stad met oneindig veel mogelijkheden. Je gaat er achter komen in dit tweede deel van Huey’s GTA Online avontuur.

Het avontuur van Huey gaat verder in GTA Online

Iedereen speelt GTA online op zijn geheel eigen manier. Toegegeven, er lopen in Los Santos een hoop wannabe criminelen rond. Maar niet iedereen schiet en sloopt er. Sommige mensen racen vooral, sommigen maken complete14 films in het spel, terwijl anderen zoveel mogelijk geld willen verdienen. Hoe zit dat met Huey? Welke kant wil hij op? Beetje de straatboef uithangen? Zoveel mogelijk geld verdienen? Of speelt hij het toch ietwat netter. Bouwt het een creatief imperium op of hangt gewoon chill een beetje rond? De mogelijkheden in Los Santos zijn legio. Kiezen is net als in het echte leven moeilijk. Je kunt de vier miljoen maar één keer uitgeven.

Van rijkdom naar arme sloeber

De laatste tijd gaat het online natuurlijk volop los met roddels over GTA VI. Velen wachten op die game. Maar de launch is nog verre van ons. En dus is Los Santos een prima optie om je tijd plezierig door te brengen. Helemaal nu de start door Rockstar eenvoudiger wordt gemaakt. Huey is een van die mensen die Los Santos bezoekt. En dit is het tweede deel van zijn avonturen in GTA Online.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch