Menu Premium
Loading...

Huey slaat 4 miljoen dollars stuk in GTA online (deel 1)

17/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week hadden we een item over de nieuwe expansie van Black Desert Online. We bekeken daarin hoe developer Pearl Abyss probeerde om gamers, die lange tijd of nog nooit Black Desert hadden gespeeld, via Eternal Winter snel en simpel in de game te krijgen. Want dat vasthouden, terughalen en aantrekken van nieuwe gamers, is voor MMO’s en games as a service erg lastig. Rockstar poogt hetzelfde met GTA Online. Met de next-gen update ging ook de toetreding tot GTA Online op de schop. Je krijgt nu direct een startbedrag van 4 miljoen GTA dollars zodat je een beginnend bestaan kan opbouwen in Los Santos. Maar is dat ook zo? Kun je wat met dat geld? We stuurden Huey op pad. En dit keer dus niet gezellig naar Londen zoals je kon zien in Premiumvision, maar naar Los Santos.

Waar in Los Santos koopt Huey zijn appartement

Toen GTA Online werd uitgebracht in 2013, was het afwachten of er genoeg te doen zou zijn om de aandacht vast te houden. En eerlijk is eerlijk, qua updates en verse content drops heeft Rockstar veel gedaan. Van heists tot nieuwe mini quests, challenges en verse goederen, week na week werd er ververst. Nadeel van dit al is dat je als beginnende speler het idee hebt dat je nooit meer goed in deze game kan komen. Je loopt immers zo ver achter op de rest. Rockstar hoopt daar met de Career Builder iets aan te doen. 4 miljoen dollar moet je op weg helpen.

Wat gaat Huey doen in GTA Online?

Het was aan Huey om het geld vrijelijk uit te geven. Zolang ie maar wel een woning en een vervoersmiddel kocht. Aan sparen doen we niet in Los Santos. Maar wat deed ie precies met het geld? Verliep het opbouwen van het bestaan simpel? En wie kwam ie tegen op straat en met welk karakter begon hij aan zijn avontuur? Je gaat het allemaal zien en horen in Huey’s avonturen in Los Santos.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch