Menu Premium
Loading...

Met Eternal Winter terug Black Desert Online in

13/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door Pearl Abyss. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Pearl Abyss heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het heeft even geduurd maar MMO-fans kunnen zich verheugen met een grote expansie in een grote MMO-game. Nee, het betreft niet World of Warcraft, maar de nieuwe uitbreiding van Black Desert. Onze MMO Master Steven kreeg van JJ de opdracht om te kijken hoe het er bij staat in het universum van de MMO van Pearl Abyss en of je als n00b of relapsed player makkelijk kan instappen. Want als we de publisher mogen geloven kun je zonder al te veel ervaring in Eternal Winter instappen zonder Black Desert te hebben gespeeld. Is dat zo?

De legendes van Labreska in Black Desert Online Eternal Winter

In Eternal Wintet draait het om een nieuwe regio genaamd The Mountain of Eternal Winter. De berg van Eternal Winter, ten zuiden van Drieghan, is een land dat wordt bedekt door voortdurende sneeuwval. In deze regio horen we van verhalen en legendes over Labreska, de gouden draak. Aan de speler het om de legende te ontrafelen.

Hoe krijg je spelers terug in een MMO?

We leven in we tijd van de service games. Games die niet na twintig uur spelen voor altijd klaar zijn, maar het liefst meerdere jaren doordraaien op basis van steeds nieuwe content. De MMO was feitelijk natuurlijk ook een soort van service game. Grote uitdaging van de uitgevers is om spelers aan hun game te vinden en er bij te houden. En als iemand dan stopt, hoe krijg je hem er weer terug? En hoe motiveer je een nieuwe speler om jouw service game of MMO te spelen als het spel in kwestie al een paar jaar draait? Dan kom je er toch nog nooit meer in. Pearl Abyss heeft hier met Black Desert Online Eternal Winter wat op gevonden. Wij kijken in deze video hoe het werkt.

Gratis Black Desert Online Eternal Winter uit proberen?

Mocht je interesse hebben om de game uit te proberen, check dan deze link. Tot en met vandaag kun je daar de game gratis spelen (en houden). Daarna kun je het tot en met woensdag de 20ste april als trail uitproberen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch