Menu Premium
Loading...

Hot Topic: Was de E3 van 2019 misschien wel de laatste ooit?

20/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 van 2020 gaat niet door. Lekker kut. Elke gamer weet het. En als hij of zij het niet weet, dan is die persoon geen echte gamer.  Het grootste, belangrijkste en meest toffe game-event van het jaar is foetsie. Met dank aan mister Corona. We zitten allemaal met de gebakken peren. Plus vliegtickets tickets waar we niks meer mee kunnen. Maar goed, dat laatste is klein bier vergeleken met het feit dat we straks in juni echt wat gaan missen als gamer. Deze Hot Topic draait om het gegeven dat deze ellende nog wel eens veel groter kan worden. Want wie zegt ons dat de E3 van 2021 wel doorgaat…

Dit is een hele pijnlijke Hot Topic

Daan, Skate en JJ zijn achter de desk gaan zitten en bespreken deze voor een ieder pijnlijke topic. Want niemand van ons wil dat de E3 gaat stoppen. Dat 2019 de laatste editie was. Geen gamer die hier ook naar verlangt. Maar we moeten er wel rekening mee houden. JJ schetst een aantal situaties waardoor de E3 kopje onder zou kunnen gaan. Wat als blijkt dat alle publishers zonder de E3 van dit jaar gewoon net zoveel gamers weten te bereiken? Dat de eigen streams en beta’s, die ongetwijfeld gaan worden ingezet, net zo goed werken als een peperdure stand op in Los Angeles? Tot nu toe was het gissen of dit het geval was. Nu kunnen de uitgevers het gaan testen.

Willen mensen straks nog wel in grote drommen door hallen heen lopen?

En er is meer. Zijn mensen met het Coronavirus nog wel van zins om naar drukke events te gaan? Niemand die er nu aan moet denken om op de Gamescom hutjemutje met 60.000 mannen en vrouwen door de hallen te schuifelen. Wat zijn daar de gevolgen van? Durven uitgevers dat risico nog wel aan? De drie heren nemen alles door, checken elkaars argumenten en sluiten aan het eind van de discussie een kleine weddenschap of de editie van volgend jaar doorgaat of niet. Dat kun je zelf ook doen in onderstaande poll.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch