Menu Premium
Loading...

Horizon Forbidden West Review – Kopen, budgetbak of slopen? [Fabulous February]

23/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het er in meerdere items al over gehad. Neerlands grootste game productie aller tijden. Nee, niet A2 racer en nee ook geen Nuclear Throne. Er kan er maar één de grootste zijn en dat Horizon Forbidden West. Het is het tweede deel uit de franchise en het gaat verder waar voorganger Zero Dawn gestopt was. En jij wil natuurlijk weten of de game goed is? Is het een titel die je moet kopen, uit de budgetbak halen of direct slopen? Je gaat het allemaal zien en horen in de review van Horizon Forbidden West.

Ons avontuur in Horizon Forbidden west

Koos en Jelle hebben de game uitgebreid gespeeld en kunnen dus als geen andere vertellen wat volgens hen de plus- en minpunten zijn. De game is uitgebreid. Groter dan het eerste deel. maar wil je dit meerdere uren achter elkaar spelen? Of hadden de twee het wel gezien na pak hem beet een oor of tien? Hoe zit het met de graphics? Maakt de game echt vol gebruik van de grafisch kracht van de PS5? Of houdt het zich in om ook op de PS4 te kunnen draaien? En hoe zit het verder met het verhaal? Iets waar Guerrilla games voorheen nog wel eens een steekje liet vallen. Sluit het mooi bij het verhaal in Zero Dawn eindigde? En pakt het…

Kopen, budgetbak of slopen?

Uiteindelijk komen de twee aan bij de hamvraag der hamvragen. Moet je echt snel gaan kopen? Of wil je toch wachten tot het spel in de budgetbak terecht komt… Of vonden we de game zo ruk dat we hem het liefst zo snel mogelijk willen vergeten? Je ziet en hoort het allemaal in de review van Horizon Forbidden West. Mocht je benieuwd zijn naar het meer uitgebreide verdict? Dat kun je die hier checken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch