Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Hoe ziet de toekomst eruit van Ubisoft’s Assassin’s Creed?

14/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen zaterdag presenteerde Ubisoft tijdens hun Ubisoft Forward, de toekomst van hun meest belangrijke franchise, Assassin’s Creed. Wat zouden de Fransen gaan doen. Zich beperken tot een of twee games voor de komende vier jaar of de franchise maximaal benutten voor een stroom aan content. Jelle en JJ zijn twee presentatoren die de Creed-franchise een warm hart toedragen. Beiden hebben een aantal games uit de franchise met veel plezier gespeeld. Andere delen schonken hen minder voldoening of skipten ze zelfs volledig. Wat vonden zij van het door Ubisoft geschetste toekomstbeeld? Gaf het hen vertrouwen aangaande het succes van de serie of sneden de Fransen ze zichzelf in de vingers? Je krijgt het antwoord in deze video over onze mening over de toekomst van Assassin’s Creed.

Vijf verschillende Assassin’s Creed games geopenbaard

Helemaal verrast werden de twee niet van hetgeen ze voorgeschoteld kregen. Zoals altijd bij Ubisoft lekte de boel weer voortijdig. En dus wisten ze dat ze kwamen met Assassin’s Creed Mirage, Codename Red, Codename Hexe en Codename Jade. Plus een mobiel game en een serie die beide door Nextflix uitgegeven gaan worden. Een bak content dus. Was het allemaal één pot nat en zat er verschil tussen de verschillende gepresenteerde games? En hoe houdt Ubisoft een vorm van eenheid binnen de serie als er zoveel verschillend werk uitkomt.

Bespeuren wij een frisse, nieuwe, innovatieve aanpak?

Jelle en JJ hebben de Ubi Forward en dan met name het deel over Assassin’s Creed een paar keer bekeken alsmede alle interviews die er dit weekend online geplaatst werden bekeken. En ze zijn tot hun oordeel gekomen. Kijken de twee uit naar de nieuwe content of misschien bepaalde delen ervan of wordt het ze letterlijk allemaal te veel? Zien ze een nieuwe strategie die de serie verder gaat brengen en valt er innovatie te bespeuren? Je ziet en hoort het antwoord in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch