Menu Premium
Loading...

Hoe staat het er voor met Google Stadia aan het begin van 2021?

06/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie dacht dat Google Stadia in 2021 niet meer zou bestaan, heeft het goed mis. Hoewel het de afgelopen maanden redelijk stil is geweest rond de game streaming service van Google, gaan ze stug door met de ontwikkeling van het platform. En opeens kregen ze hulp uit onverwachte hoek. Google Stadia bleek één van de weinige platformen te zijn waarop Cyberpunk 2077 wel goed te spelen was. En daar had je geen dure PC of next gen console voor nodig. Genoeg reden voor Koos en JJ om te onderzoeken waar Google Stadia zich momenteel bevindt.

Google Stadia is krachtig genoeg voor Cyberpunk 2077

In tegenstelling tot de PS4 en Xbox One weet Google Stadia wel Cyberpunk 2077 te draaien. En prima ook. Zelfs op mobiele telefoon in de trein. Door het falen van CD Project red werd Stadia van de ene op de andere dag opeens één van de go to services om Cyberpunk 2077 op te spelen. Biedt Stadia dan toch meer dan velen vooraf voorspelden? Of is dit een mazzeltje en moet er alsnog heel veel veranderen aan de streaming service om echt een impact te kunnen maken?

Een schot in de roos

Voor de launch van Cyberpunk 2077 werd er een speciale actie aangekondigd tussen Stadia en Cyberpunk 2077. Gamers zouden bij aanschaffing van Cyberpunk 2077 op Google Stadia, ook gratis de première Edition van Stadia ontvangen. En om te zeggen dat deze aanbieding een succes was, dat is een understatement. De aanbieding verliep zo goed dat deze vroegtijdig stopgezet moest worden. Deze aanbieding leek eindelijk eens een onverwachte schot in de roos voor Google. Betekent dat een nieuwe periode voor de dienst van Google? Is het nu echt aan? Of ewas dit gewoon een mazzeltje en moet er veel meer gebeuren om een succes te worden. Koos en JJ leggen je het in deze video allemaal uit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch