Menu Premium
Loading...

Hitman 3 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

20/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al bijna 22 jaar geleden sinds we kennis hebben mogen maken met Agent 47 en dus ook de Hitman franchise. Sindsdien heeft de Hitman franchise hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Maar we kunnen met een gerust geweten stellen dat IO Interactive zich met Hitman 1 en 2 momenteel wel in één van zijn betere periodes bevindt. Maar de kwaliteit van 2 andere games, zegt natuurlijk niks over de kwaliteit van deel 3. Dus hoe goed sluit IO Interactive de World of Assassination trilogie af? Je komt erachter in de Hitman 3 Review.

World of Assassination

Niet iedereen was een even grote liefhebber van de richting die Hitman Absolution op ging. Maar sindsdien heeft IO Interactive zich stevig weten te herpakken met Hitman 1 en 2. Hitman 1, wat een episodische game was, ging terug naar de roots van de franchise. En deel 2 verbeterde dat wat deel 1 eigenlijk al best prima deed. De World of Assassination-trilogie bevat dus een goed begin en een sterk middenstuk. Maar wordt de World of Assassination trilogie ook sterk afgesloten?

Vijanden elimineren op unieke manieren

Het idee achter wat je doet is simpel: Jij bent Agent 47 en jij hebt een aantal doelwitten die geëlimineerd moeten worden. Maar dat het idee simpel klinkt, wil niet zeggen dat de gameplay daadwerkelijk simpel is. In Hitman 3 zal je moeten rondsluipen, jezelf moeten vermommen en uiteindelijk ervoor zorgen dat jouw doelwit wordt geëlimineerd. De manier waarop je dit doet, is geheel aan jou. Zo bied Hitman 3 verschillende opties om jouw doelwit te elimineren. Ben je iemand die graag guns blazing al jouw vijanden overhoop wil knallen? Dan is dat een optie. Maar voor een ander persoon zal heel sneaky jezelf vermommen als kok, om vervolgens gif in het eten te stoppen, als een beter idee klinken. Hoe JJ en Daan de klussen geklaard hebben, vertellen zij jou, samen met hun mening over de game, in de Hitman 3 Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch